BLOGGPAUS!

Så ni alla vet så kommer både jag och Kimmie ta ett litet break från bloggen, båda känner att det behövs, Och ja, ni som själva bloggar förstår ju att ibland är det lite svårt att hitta på saker att skiva om om man inte har så superintressant vardag! Så vi tänkte oss i en månad så då kommer bloggen såklart inte uppdateras, och vi kommer börja blogga igen den 20 april, då vi återfått våra blogg krafter... det lät flashigt va??
(Jag (Mea) kommer dock blogga på min andra blogg)
JAA BILDEN ÄR FUL MEN JAJA!!!

~RÄTSTAVNING ÄR ÖVERSKATAT!!~

Hejj!
Idag har 2 bra saker inträffat:
1. Vi hade en inställd hemkunskapslektion så vi slutade halv 2!
2. Lärarna har flyttat fram HKK provet till vecka 14
---
Men även 2 dåliga saker:
1. Vi fick hemläxa i hemhunskapen istället!
2. Vi har ett annat prov/förhör nästa vecka i HKK.



KÄRA FÖRKYLDNING...

...FAR OCH FLY!
Seriöst, har varit förkyld i typ 2 veckor nu pallar verkligen inte inte mera, i början var det värst, massor av huvudvärk och kopiöst mycket snuva. Nu är det bara snuva kvar, jag måste typ gå och snyta mig 3 gånger i kvarten och inte för att gå in på detaljer men det är inte percis det vackraste som kommer ur min näsa.
Okej där kände jag att det gick lite för långt...
Dessutom så har jag lite svårt att sova med tanke på att jag bara kan andas igenom munnen i liggende läge, vilket resulterar till att jag andras som en överviktig människa som precis har varit ute på en 37 sekunders lång joggingtur.
Just nu då sitter jag och kollar på youtube sminkvideois, dricker grönt te med massvis med socker i och har mina kära softis snytservetter till hands, häääärlig söndag!

Kimmie skriver ~ I dag kvar! :D:D:D

Snart kan jag börja skolan igen och sluta på paro skiten..! Trodde aldrig att de orden skulle komma ut ur min mun.. (Eller att jag skulle skriva det, men ni fattar) Dagen idag var dock rätt bra, fick en massa FIKA, jag åt inte allt men det var det här som bjöds: Kärleksmums, typ kladdkaka bitar, en sort kladdkaka men smält choklad på, någon nöt kaka, äppelkaka, och mini cupcakes! Det är en elev som ska sluta nu så hennes handledare och hon själv hade bakat, cp gott var det iaf.

Idag har jag inget spec. att göra, har bestämt mig för att jag ska sluta kolla på BB, kom på mig själv med att planera min tid för att kolla på de avsnitt jag hade missat, typ tänkte aa men då blir det 2 h där och sen.. Jag tycker inte ens att denna säsong är kul så aa..


Ibland får man bjuda på lite egopix, vi är ju inte mer än mänskliga? (Även om jag ser lite äcklad ut...)
// Kimmie

Kimmie skriver ~ 2 dagar kvar...!

Yes! Nu är det bara två dagar kvar på helvettet! Jag tycker att det är väldigt tråkigt sådär nu på slutet. Men nog om det, idag har jag städat och läst i min bok, The Graveyard book, heter den (Ni som inte fattade det...)

Idag är det MODO igen, yay! Aja, ha det så bra!


// Kimmie

Kimmie skriver ~ Kläder

Har köpt lite nya saker idag! Ett par jeans, en bh, och ETT PAR DR. MARTENS!<3 Är så glad nu! Har typ velat ha det i en evighet ;) Så nu är Kimmie glad..!

Nu blir det till att städa lite, sen typ sova..



WIIII <3
// Kimmie

Kimmie skriver ~ Liiiiiisa! ♥

Lite bilder jag tog på Lisa idag :D




// Kimmie

Kimmie skriver ~ Kalas hit och dit ;)

Den här helgen har jag varit på "kalas". I fredags var det hos Amanda och igår hos Julia. Jag är rätt trött nu, vi var uppe till 5 igår/idag.. Sen så är det inte särskilt kul att dela säng med Julia och Mea... Haha :D Förlåt mig, men jag orkar inte lägga ut bilder eller blogga ö.h.t Så.. Hejdå!


// Kimmie


Dagens citat:

Det kallas snö
och jag hatar det
/Mea

Ta dig 29 minuter av ditt liv och se denna film.

Det kanske inte kommer göra någon större skillnad, men jag tycker alla borde se denna filmen. Den får en att inse vad som igentligen händer i världen eftersom vi lever i en liten bubbla, isolerade och ''ovetande'' vad som igentligen sker. Ni kommer förstå vad jag menar om ni kollar.

Kimmie skriver ~ Tredje dagen

Roliga rubriker va? :)

Idag har jag varit på stan med Julia, köpte present till Amanda som har "kalas" på Fredag ;) idag fick jag sluta 45 min tidigare, yay! Är cp trött nu ska sova tidigt idag.

Sedan åkte jag hem till Julia och spelade lite Wii, sedan höll jag på att somna medan Julia slog mig med någon slajmig grej. Once again fick jag en bra handledare idag, min teori har stärkts ytterligare :D Ska äta nu, sedan bada, sedan sova. ha de bra!


Köpte även Eclipse, ett nytt tillskott till min vampyrhylla! ;D

// Kimmie

Kimmie skriver ~ Andra dagen

Jahopp nu är man hemma efter ännu en krävande "arbetsdag". Igår började jag senare men idag började jag 7..! Ren smärta... Gick upp halv 6 och var tröttare än en nedsöv utter (Haha...). Men man slipper ju skola och läxor så jag får försöka att ta mig igenom det, dag för dag. Missförstå mig inte med att jag hatar Duvan, jag tycker det är jättekul där, det är bara lite jobbigt att aldrig kunna vila och jobba rätt länge. Men aja. Snart blir det Big Brother och lite senare Top model Sverige.


Ni får en gammal bild på mig, haha... Fint ego pix...

Kimmie skriver ~ Första dagen på Duvan..

Idag var det somsagt första dagen och jag var sjukt nervös i morse. Men det gick bra! Jag fick en handledare på förmiddagen och sedan en på eftermiddagen och de var jätte snälla så det gick inte så illa som jag hade trott. Jag jobbar från 07:00 - 15:30 och det är ju lite trist att gå upp 5 men aja. Jag ska försöka att klara mig. Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu är jag så trött att det bara blir vetenskapens värld och sen sova!


Haha, rolig jag är va?
// Kimmie

Superficialities!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN ANDRA BLOGG SOM JAG DELAR MED MAJJA! :)

Mea skriver ~ Knalleland

Gårdagens köp från knalleland det blev en conceler från Lancôme som jag velat ha ett tag och som jag igår köpte. Köpte även en present till Julia när jag var där.

Mea skriver ~ Poppis bland dagisbarnen.

Det stavas prao.
Idag vart det första dagen på praoen (praon?) Det har varit kul faktist, jag har varit på ett dagis nära skolan. Jättemysiga ungar var det iallfall och om ni undrar över rubriken så blev man sabbt populär. Vi ritade tilsammans med barnen, var ute på promenad och gick till en lekplats, spelade fia med knuff med barnen mm. jag upplevde verkligen dagis på nytt, fast i ett annat perspektiv om ni försår hur jag menar!
Men vi höres någon annan dag här på bloggen, kanske inte kommer blogga under praon, för den ena dagen liknar ju den andra, men men, ni får hålla utkik heltenkelt!

Kimmie skriver ~ Bara jag som tycker att detta är sjukt coolt?


// Kimmie

Kimmie skriver ~ Söndag :)

Fick pappa att köra datorn till mamma så att jag kunde blogga, snällt av mig va?

Idag är jag så jfdbgbhirg GLAD! Jag har ÄNTLIGEN läst ut Fjärran nätter, a.k.a Helvettesboken, jag fattade inte ett skit av slutet men vad spelar det för roll? För att fira har jag införskaffat 3 nya böcker från bokrean, riktigt nöjd! Nu kan jag återfå mitt rykte som boknörd :F

Imorgon börja Praon och jag är väldigt nervös, men jag hoppas att det kommer gå bra :)

Idag ska jag städa, gjorde det igår med, så det blir inte mycket uppdatering från min sida, kanske från Meas?



// Kimmie

Mea skriver ~ Pizza i Pyamas

Halloj,
känns som om varje blogginlägg jag gör handlar om mat, eller har jag fel?
Var och köpte pizza innan (på en torsdag, lol) det var gott iallafall, orkade inte ta på mig vanliga kläder så jag gick i pyamas till pizzerian. Visseligen var det mjukisbyxor och pyamaströja så det var inte så farligt.
Idag har det vart skola och efter skolan var jag med Emmaaa, trevligt, trevligt!
Nu sitter jag här och är lite lite sur bara för att Elsas värld (webbserien) inte har uppdaterats och det har inte kommit något nytt avsnitt som det skulle komma klockan 18 igentligen, morr..
Ofokuserad bild på mina läppar, bara som utfyllnadsbild...

Kimmie skriver ~ .

skolan is killing me.

mamma i helg. måndag prao. duvan. kul. asså. ärligt. tycker. det. ska. bli. kul.

// Kimmie