TRUE SHIT

Hey allihopa!
Tänkte börja med att säga att denhär veckan vart super för att jag typ iprencip chillat varje lektion, kollat film och inte gjort ett skit på vissa lektioner då andra personer jobbar med rester och andra uppgifter. Grejen är att jag är klar med allt så jag har inget att göra typ, ibland hjälper jag andra eller så tar jag det bara lungt.
-
ganska härligt nu när det bara är 3 riktiga skoldagar kvar av denna termin tills sommarlovet krönar sig (där lät jag orginell va?) nä men det ska bli riktigt skönt faktist!
-
I helgen händer det inte massvis, Jag ska till göteborg med Kimmie på lördag och imorgon ska hon sova här. men det ska bli najs, har tänkt att göra liten lista på vad jag ska köpa (JA JAG GILLAR LISTOR, OKEJ!?!) men ja då vet man på ett ungefär vad man vill köpa och slipper gå där och virra omkring och komma hem tommhänt!
Sthlm
En av mina absoluta favoritbilder som jag tog med världens kassaste kamera för 2 år sedan, men bilden är inget att klaga över, love it!♥
Lite sommar-arkivbilder kan väl inte skada när man inte har några nytagna bilder?;)
SE YA!

Favoritlåterna just nu!


Veckans snygging

Kort motivering: *Dreggel*


Kimmie skriver ~ Varför är Frankrike ett land ens?

Ush, hatar det dära skitlandet, livet skulle bli så mycket enklare om Frankrike inte fanns, och därmed inte heller dess hemska språk :( Just nu övar jag inför Franska provet som äger rum imorgon och panikerar lite lätt sådär... Slarvade även bort ett par viktiga papper som jag igentligen behövde, men aja. Om jag får F får jag helt enkelt acceptera att min framtid förstörs.... Nog om det :) Bloggar mer imorgon, och tills dess: Ha en hääääärlig Tisdag :D (För det är väl Tisdag idag väl?)
As usual fungerar inte bilderna, ska försöka att fixa det snarast..
// Kimmie

En rundtur i min trädgård

Chaa!
I helgen har jag inte kunnat uppdatera något, detta pga inget internet eftersom jag varit i hanatorp!
Men jag tog bussen hem i eftermiddags och så fick jag en idé att fotografera saker i trädgården här hemma. Det blev inte så bra bilder men här kommer några som iallafall blev något bra...

Kimmie skriver ~ Pluggdag ;)

Helluuuu!
Idag ska jag bara försöka lära mig alla 75 glosor till franskaprovet på Onsdag, och det är ändå ovanligt lite glosor :/
Är egentligen hos mamma men av anledningen jag skrev ovan tvingade jag pappa att lämna datorn här, ha det bra!
Får bli en gammal bild, för uppladdningen fungerar inte :(
// Kimmie

Vädret säger allt!

Hallå dära
Varmt, skönt, sommarlov - snart.
Just nu är livet bra, vädret smittar av sig minst sagt!
Här kommer lite bilder fårn helgen för att jag glömt att ladda upp dom innan, enjåj!

Kimmie skriver ~ Galet varmt...

Kom precis hem från skolan, har varit outhärdligt varmt idag, det är nästan så att man längtar till vintern, men bara nästan. Har inga speciella planer idag, är klar med alla läxor, så det känns en aning tomt, om inte annat kan man ju börja öva till Franska provet som är nästa Onsdag ;)
// Kimmie

Kimmie skriver ~ Jag är dum..

Idag gjorde jag det värsta en tonåring någonsin kan göra, jag råkade ställa klockan en timma för tidigt, jag gick upp 6 ist. för 7. Så nu sitter jag här och är trött och har tråkigt. Men aja. Det är tur att jag har datorn iaf. (Nu kan man ju undra vaför jag inte lägger mig igen, och svaret är enkelt, jag har på mig skor, tur att jag såg klockan..?)
Nu får ni 3 B-bilder så här på morgonkvisten! (har inte bloggat, jag vet, men har umgåts med familjen)
Fin jag är va? :)
// Kimmie

Varmt,varmare,varmast!

Hallå där!
Det känns verkligen som om sommaren är påväg, det märks iallafall på temperaturmätaren! haha ne men det är så sjukt varmt ute, svettas som en gris!
Eftersom det blivit värsta värmechocken de senaste dagarna får inte glömma att dricka massa vatten. Har druckit as mycket vatten idag vilket är bra!
Men nu är det dags för lite läxor, vi hööörs! :)

Jag dööööör! HAHAHAHAHA

-The Trypical Svensken




















Veckans snygging

Kort Motivering: Chace åhhhhhhhhh bli min man♥
Chace spelar Nate i den populära tv serien Gossip girl. Chace har verkligen vad som krävs utseendemässigt!

Kimmie skriver ~ Hönatorp :)

Anledingen till att jag inte har bloggat är för att jag var sjuk Tisdag och Onsdag och åkte sedan till Hönatorp (med Mea) där vi sedan inte hade något internet, nu lite bilder:
Mea.
// Kimmie

So many men, such little time!

Världen kryllar av snygga killar...
Därför tänkte jag (Mea) börja med att varje vecka lista veckans snygging här på bloggen.
Tidigare så hade jag ''veckans favorit'' här på bloggen men jag har tagit bort den kategorin och istället ersatt den med ''Veckans snygging'' vilket är väldigt enkelt eftersom det är lätt och kul att dela med sig av snygga killar som finns i denna värld inkluderat en kort motivation varför jag valde just den killen till att bli ''veckans snygging''


Kort motivation: Liam är med i One direction för er som missat det, Alla killar där är mycket heta men enligt min åsikt är Liam snyggast! Dock gillar jag inte deras musik med killarna är verkligen inget att klaga över! Liam har verkligen urgulligt leende och väldigt väldigt väldigt fina ögon!

Såvmårrån

Hej!
Himla najs att jag börjar kvart över 12 imorgon, kan vara upp sent och typ gå upp halv 11, gött!
Andledningen till detta är att vi ska ha frdrottsdag i ryahallen (alla åtter ska ha det) och då har vi tydligen ingen vanlig skoldag med lektioner på förmiddagen utan vi börjar ''efter lunch''
Japp, nu ska jag ta en kopp varm chuklaood och lyssna lite på musik och kolla lite på William
(han gör min dag♥)

Jävla fitt väder!

Ursäkta mitt ordval men ibland orkar inte jag med vädret här i Borran.
REGN
VIND
BLÖTT
KALLT
ush, det måste sett helt knäppt ut när jag skulle ta mig hem från skolan och var tvungen att gå med paraplyet framför mig istället för ovanför eftersom det blåste som faaan, man får inget annat än hoppas på att det ska bli bättre väder!
Just nu längtar jag till långhelgen och till sommaren, men det sistnämda längtar man ju ALLTID till oavsett vilken tid på året man befinner sig i. Snart är det sommarlov med bad sol och långa kvällar och efter sommaren börjar jag nian, helt sjukt var tar tiden vägen?
Hatar verkligen att säga att tiden går så snabbt, hatar tanken av att det är sant, man hinner knappt säga god jul innan det har blivit sommarlov. Jaja kände bara att jag behövde skriva av mig lite men nu är det the end of the inlägg!
Men innan jag avslutar detta inlägg måpste jag bara lägga upp en sjukt bra cover + lite egopix på me myself and I


Kimmie skriver ~ SO

Nu har jag suttit i en timma med So:n och jag har lite idétorka så jag tänkte slänga in ett bevis om att jag lever... Den här helgen har inte bjudit på några överaskningar, förutom att jag i morse vaknade upp med jäwulskt ont i halsen... :( Jaja, imorgon är det skola, men vi är lediga på Torsdag och fredag, så det är okej ;)
// Kimmie

ksdjgdföhk

Hallå!
Sorry för dåligt uppdataring men jobb och bildrensning på datan har tagit upp mycket av min tid.
Har hållit på i 2 dagar med att rensa bilder och har sammanlagt raderat cirka 1500 bilder, helt sjukt vad mycket onördiga och fula bilder man tar om man kollar tillbaka på dom nu.
Jag hittade en bild på mig när jag hade lågt hår, och jag saknar det superduperjättemycket vill bara ha tillbaka det nuuu!
Dålig bildkvalité - jaaaag veeet

Kimmie skriver ~ Message in a bottle :)

Förlåt för dåligt update, men har varit hos mamma, men tänkte att jag skulle hälsa på pappa lite också, kan inte blogga i helgen, om jag inte våldgästar någon som har en dator då :) Just nu lyssnar jag på lite gamla godingar, så gamla att de inte borde nämnas här, och därför ger jag en lite hint genom rubriken :D
Min bebis har kommit hem, men glömde den hos mamma, så från och med måndag blir det lite bättre bloggning :P
Allt cpar, orkar inte med bild ... :)
// Kimmie

Wtf

Varför så dålig reklam från apoteket..varför?


Tisdagsshåpping

Halloj!
Gick hem från skolan, åt lite och drog sedan till stan för att inhandla ett par vita låga coverse och ett par jeans. jag har velat ha låga vita ett bra tag nu och var i stort behov av ett par nya jeans, så det fick det bli!
Ett par svarta Silvia jeans från gina!

Kimmie skriver ~ Molnig måndag :/

Har märkt att jag brukar skriva vädret i mina rubriker och så får det väl vara, för jag hatar verkligen att skriva rubriker. Idag har jag tagit den dära sprutan, det gjorde lite ont, men jag gillar faktiskt sprutor. Imorgon får jag tillbaka min älskade bebis, så då blir bloggningen förhoppningsvis lite bättre. Nu ska jag öva på lite franska glosor, yay..
// Kimmie

Kimmie skriver ~ Blä..

Idag har jag ont igen och jag är jävligt trött på det nu. Men ska ta livmoderhalscancer sprutan imorgon så då ska vi se om vi kan göra något åt min mage också :/
Idag ska jag faktiskt göra lite läxor, sedan ska jag kolla på en film med pappa: Sherlock Holmes - A game of shadows. Har sett den 2 gånger innna, men den tåls att se igen! Sjukt bra.. :))
Bjuder på en av mina favoritlåtar:
// Kimmie

MAJA HAR KUL


Mesen & Majsen


SHÅPPING

Eyeliner - 175:-
Ögonskugga -  175:-
Blending brush - 215:-
Mineralconceler- 180:-
Ögonbrynspenna från HM - 30:-

Hej!
Idag var jag i göteborg med Majja. Vi var där i 6 timmar och såklart när man har massa pengar hittar man inte så mycket att köpa -.-'
Jag köpte även en grå basic t-shirt också på Monki, dock så glömde jag att fota den.
Sedan köpte jag smink från Mac som gick på 750, + Jelly bellies + lite mat på jensens, sammanlagt blev allt som allt runt 1000 lappen!

Kimmie skriver ~ 2 låtar jag gillar. :)

// Kimmie

Kimmie skriver ~ ..

Mår lite bättre idag men är nog säkrast att jag tar det lite lugnt. Just nu lyssnar jag på Madonnas nya skiva. Vissa låtar är bra medan andra är lite tragiska. Men men, allt kan inte vara perfekt. Idag har jag tänkt läsa en massa, om min mage tillåter det, och skriva om min 14 sidor långa novell..
// Kimmie

Kimmie skriver ~ 2 bilder..

Lyckades snappa upp två bilder, som en man från BT tog på oss.. :P
Haha, vet inte varför typ samma personer var med på 2 bilder? (Däribland jag.)
// Kimmie

Kimmie skriver ~ ET-dagen..

Idag var det som sagt et-dagen och min klass kom näst sist i tävlingen, trots att vi började som tvåa när staffeten körde igång, (det var 5 stationer med temat sinnerna på staffeten). Fast så har vi ju kommit fram till att det skedde ett fusk, eller fel, när det var stationer på förmiddagen ;) Här erkänner man inte sin förlust inte! :)
Jag var en alien nunna och det var väl kul, fast det blev lite klibbigt med den gröna färgen på slutet. Den här helgen ska jag vårda min mage, har fortfarande ont då och då.. :(
Bloggar mer imorgon!:
Har ingen bild, sorry.. Blir bättre bloggning när min kamera återvänder :P (Vilket borde bli snart..)
// Kimmie

Kimmie skriver ~ gick inte riktigt som planerat...

Jag är inte och badar nu :) klockan 3, på natten, vaknade jag nämligen med en förskräcklig smärta i magen. Jag kunde inte sova efter det, men klockan 10 när pappa körde mig till mamma åkte jag till skolan ändå. Vad gör man inte för skolan liksom? Senare ska jag till Julia för att sova över där, det är ju trots allt et-dagen imorgon! :-D // Kimmie Ps: smärtan har lagt sig något...

Kimmie skriver ~ Om jag inte bloggar på ett tag:

Tidsinställt..
beror det på att jag är död.. Om planerna går som de ska, är jag förmodligen påväg till Almenäs där jag, Maja och Julia ska ta ett litet dopp. Yay! Eller inte..??
Wish me luck!
dhjfnkfl
// Kimmie

kexchoklad choklad eller choklad kexchoklad?

Hur som helst är den väldigt god och jag kan varkligen rekommendera den. Det är alltså en chokladkaka med bitar av kexchokladrån i!
-Godare än kexchoklad!♥

Kimmie skriver ~ Huvudvärk -.-'''

Har skit ont i huvudet, har haft det sedan matten, inte särskilt kul precis. Idag var det Onsdag och vad kan man mer säga förutom att den är sjukt jobbig och lång? Ska lägga mig under täcket och försöka att inte tänka på mitt huvud. Imorgon är jag hos mamma, you know what that meens..
Ja bilden ska vara svart..
// Kimmie

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGArNA!

Hofh (Johanna) - Grymt cool och rolig tjej med en peppande blogg. Här hittar man allt från tecknade serier till självförtroende boostande inlägg till roliga videobloggar och självklart massa mera! (Hofh ingår även i  kick back pack tilsammans med 4 andra bloggare. Dessa bloggar är även värda och kolla in och finns länkade på Hofh's blogg)
Linda - Sjukt fin och jävligt duktig makeupartist med riktigt snygga sminkningar och bild-tutorials. En riktigt bra och stor inspirationskälla om man vill göra snygga sminkingar, hennes blogg måste ni bara kolla in!
Adaras (Ida) - Kanske min absoluta favvoblogg of all times?
Jag kollar hennes blogg flera gångar dagligen och har läst hennes blogg jättelänge! Hon kombinerar personliga blogginlägg med tidningsinslag på ett riktigt proffsigt sätt som gör att man bara måste läsa vidare, så himla bra blogg som har det där lilla extra!

Kimmie skriver ~ 2 nya bebisar

Har jag införskaffat! Rättare sagt 2 nya vampyrböcker :D:D
Jag har ju i.o.f.s redan läst dem, men aja.. Så går det när man är vampyrfantast..!
// Kimmie

ETTUSENTREHUNDRAFREMTIO KRONOR RIKARE.

Hejsan!
Sorry om uppdateringen har varit lite dålig från min sida, men har varit på campingen och jobbat sedan i lördags, och det trådlösa internetet på campingen är inte det snabbaste. Så det har inte vart så mycket bloggande för min del!
Däremot har jag ju haft med min min trogna följeslagare (kameran) och tagit lite bilder (blandannat bilderna på katten i förra inlägget) så nu tänkte jag ladda upp lite flera bilder från min långhelg!

Kimmie skriver ~ Härlig tisdag ;D

Idag har varit en alldeles för fin dag för att sitta inne vid datorn, så jag har suttit ute på balkongen och kollat på film. Haha, kombinerade dator och sol rätt bra! Jag och Julia såg The Avengers igår och jag fick inte nog av Iron man! Jag har precis kollat på 1:an och ska snart kolla på 2:an. The Avengers var grym! Skit coola specialeffekter och en härlig film helt enkelt, rekomenderas verkligen! Jaja, får väl börja förbereda mig inför det hemska faktum att det är skola imorgon. Hejdå! :)
// Kimmie